Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Fotbalistul cu 246 de meciuri jucate pentru Liverpool s-a retras

18 mar. 2023,, 10:45   Sport
1963 0

Unul dintre cei mai buni mijlocași avuți de Liverpool în ultimele decenii a fost nevoit să se retragă din activitate, după depistarea unor probleme la inimă.

În vîrstă de 36 de ani, Lucas Leiva a fost legitimat la Liverpool în cea mai mare parte a carierei sale, în perioada 2008 - 2017. După plecarea de pe Anfield, mijlocașul brazilian a mers la Lazio și mai apoi la Gremio, acolo unde evolua și în prezent.

Recent însă, Leiva a fost diagnosticat cu probleme cardiace și a decis astfel să își încheie cariera de fotbalist profesionist, anunță jurnalistul Nicolo Schira.

Sergio Aguero (34 de ani) s-a retras din fotbal după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă și profită acum de timpul liber, dar inima continuă să îi facă probleme.

Prin intermediul platformei de streaming Twitch, unde atacantul comunică des cu fanii săi, Aguero spunea, anul trecut, că nu mai poate juca fotbal nici măcar de plăcere, deoarece simte că se sufocă.


Probleme cardiace ale lui Aguero sînt atît de serioase încît fostul fotbalist nici măcar nu este sigur că va mai putea alerga vreodată.

"Dacă încerc acum să joc fotbal, rămîn fără respirație. Uneori mă întreb dacă voi mai putea alerga vreodată din nou. Pur și simplu simt că inima mea nu funcționează cum trebuie", a explicat Aguero, conform Joe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?