Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Fotbalistul care a anunţat că pleacă de la Atletico Madrid

10 apr. 2018,, 20:00   Sport
2262 0

Ajuns la 34 de ani, Fernando Torres a anunţat că va părăsi din această vară clubul unde s-a format ca fotbalist, Atletico Madrid.

În ultimul timp, cel poreclit ”El Nino” a fost trecut pe banca de rezerve de Diego Simeone, iar acest lucru pare să-l fi determinat pe starul spaniol să părăsească gruparea madrileană.

Tehnicianul lui Atletico a declarat în luna februarie pentru presa spaniolă că vîrful nu va primi o nouă ofertă, contractul său fiind valabil pînă în luna iunie. ”Acesta este ulitmul meu sezon la club, cred că este timpul potrivit să o spun”, a dezvăluit Torres la un eveniment organizat în Madrid.

Atacantul a mai precizat că ar fi vrut să se retragă de la clubul care l-a format, dar dorinţa sa de a continua să joace pare să ”cîntărească” mai mult.

”Este foarte dificil să-mi iau rămas bun a doua oară, pentru că aveam în plan să mă retrag de aici. Mă simt în formă şi vreau să continui să mai joc cîţiva ani. Voi căuta în altă parte”, a încheiat ”El Nino”.


În cariera sa, Torres a evoluat la Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea şi AC Milan. Perioada petrecută de acesta pe Stamford Bridge i-a adus în CV atît Liga Campionilor, cît şi Europa League, dar şi o Cupă a Angliei.

Cu echipa naţională, atacantul a cucerit o Cupă Mondială, în 2010, şi două Campionate Europene, în 2008 şi 2012. Fernando Torres este al treilea marcator din istoria naţionalei Spaniei, în spatele lui David Villa şi Raul, cu 38 de reuşite în 116 selecţii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?