Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Fotbalistul Artur Ioniță, primele declarații după transferul la FC Modena

10 feb. 2023,, 18:00   Sport
3029 0

Artur Ioniță se acomodează la noul său club, FC Modena. Mijlocașul moldovean a făcut primele declarații după ce s-a transferat la echipa italiană, transmite moldova1.

Căpitanul echipei reprezentative a Republicii Moldova a dezvăluit de ce a fost nevoit să-și schimbe clubul în "mercato di riparazione" această iarnă și cum a fost primit la Modena.

"Emoțiile sînt pozitive, avînd în vedere că atunci cînd am debutat am reușit să obținem victoria. sînt fericit că am ajuns aici. Acum e timpul să depun efort pentru ca să-mi revin după o perioadă mai complicată în cariera mea. Cu ajutorul colegilor îmi este mai ușor să mă acomodez. La clubul precedent, Piza, nu mai aveam loc în "primul 11", dar acum trebuie să muncesc și mai mult. sînt înfometat de fotbal și vreau să ajut echipă să obțină victorii.", a declarat Artur Ioniță

La începutul acestei luni Artur Ioniță a fost împrumutat de FC Pisa la Modena pînă la finalul sezonului competițional.

Noua echipă a lui Ioniță, FC Modena este pe locul 11 în Serie B, totalizînd 31 de puncte după 23 de etape. Jucătorul moldovean a debutat la noua sa echipă acum o săptămînă, în meciul de acasă cu Cagliari, una dintre fostele sale echipe. Formația din provincia Emilia-Romagna, cu Ioniță în teren din minutul 69, s-a impus atunci cu scorul de 2:0.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?