X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Fotbaliștii moldoveni și-au aflat adversarii din primul tur al Ligii Europei

11 aug. 2020,, 15:44   Sport
2394 0

Fotbaliștii de la echipele care reprezintă Republica Moldova în turul întîi de calificare al UEFA Europa League și-au aflat formațiile adversare.

R. Moldova este reprezentată în această competiție de trei echipe - Sfîntul Gheorghe, Petrocub și Dinamo-Auto. Ieri, a avut loc tragerea la sorți pentru meciurile turului întîi, astfel vicecampioana Moldovei, Sfîntul Gheorghe Suruceni va debuta în cupele europene pe terenul echipei Shakhtyor Saligorsk (Belarus), transmite Moldpres.md.

Ocupanta locului trei în Divizia Națională, Petrocub Hîncești va juca pe teren propriu în primul tur preliminar al Europa League într-un meci contra lui FK TSC Backa Topola (Serbia). A treia reprezentantă a Moldovei în Liga Europei, Dinamo-Auto Tiraspol o va întîlni în deplasare pe FK Ventspils (Letonia), echipă care este antrenată de fostul internațional moldovean, Viorel Frunză.

Conform noului program competițional al cupelor europene, meciurile primului tur preliminar al Ligii Europei se vor juca într-o singură manșă, pe 27 august, locul desfășurării celor trei partide, urmînd să fie anunțat ulterior.

Petrocub Hîncești este la a treia participare în Liga Europei, după cele din 2018 și 2019, în timp ce Sfîntul Gheorghe și Dinamo-Auto urmează să debuteze în competițiile europene intercluburi.


Amintim că, în Liga Campionilor, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul UEFA de la Nyon, Elveția, echipa Sheriff Tiraspol va întîlni, în primul tur preliminar, echipa Fola Esch din Luxemburg.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?