Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Fotbal: Lewandowski, câştigătorul premiului World Football Summit, rezervat celui mai bun jucător al anului

18 noi. 2020,, 01:00   Sport
4426 0

Internaţionalul polonez Robert Lewandowski, atacantul echipei germane Bayern Munchen, este câştigătorul premiului World Football Summit, rezervat celui mai bun fotbalist al planetei în 2020, informează agenţia EFE.


Lewandowski i-a devansat pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi pe germanul Joshua Kimmich (Bayern Munchen), contracandidaţii săi în cursa pentru acest trofeu.

La feminin, premiul WFS rezervat celei mai bune jucătoare a planetei a revenit danezei Pernille Harder (Chelsea Londra), care s-a impus în faţa spaniolei Jennifer Hermoso (FC Barcelona) şi a franţuzoaicei Wendie Renard (Olympique Lyon).

Directorul executiv al Ligii germane de fotbal (DFL), Christian Seifert, a fost la rândul său recompensat cu premiul rezervat celui mai bun conducător al anului, pentru modul în care Bundesliga a reuşit să reia sezonul după pauza generată de pandemia de coronavirus.

Echipa spaniolă Celta Vigo a fost câştigătoarea premiului WFS la categoria cea mai bună strategie de internaţionalizare, în timp ce columbienii de la Deportivo Cali au fost premiaţi pentru cea mai bună iniţiativă comercială.

Totodată, Allegiant Stadium din Las Vegas (Statele Unite), pe care se joacă meciuri de fotbal american, a fost desemnat cea mai bună incintă sportivă din 2020.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?