X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Fotbal: Germanul Ralf Rangnick, noul selecţioner al echipei Austriei

30 apr. 2022,, 00:30   Sport
3008 0

Germanul Ralf Rangnick, actualul antrenor interimar al echipei engleze de fotbal Manchester United, a fost numit, vineri, în funcţia de selecţioner al Austriei, a anunţat Federaţia de specialitate din această ţară, la o lună după ce compatriotul său Franco Foda şi-a anunţat demisia de la cîrma echipei, informează Noi.md cu referire la agerpres.ro.

Tehnicianul german, în vîrstă de 63 de ani, care va rămîne în paralel consilier al clubului englez, va semna într-o primă fază un contract pe o durată de doi ani, a adăugat federaţia.

Rangnick confirmase că va rămîne la clubul din Premier League în rolul de consultant după ce olandezul Erik ten Hag îl va înlocui pe banca tehnică la finele acestui sezon, însă refuzase să vorbească despre noua sa misiune.

Rangnick l-a înlocuit pe norvegianul Ole Gunnar Solskjaer în luna noiembrie la United, cu un mandat pînă la finele acestui sezon.

Germanul Franco Foda îşi anunţase demisia la sfîrşitul lunii martie, după ce naţionala austriacă a fost eliminată din cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?