Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Fotbal: FC Barcelona - Lionel Messi s-a antrenat separat

5 iun. 2020,, 00:01   Sport
2449 1

Lionel Messi, căpitanul echipei FC Barcelona, s-a antrenat separat de restul grupului de jucători, miercuri, cu zece zile înainte de reluarea sezonului în campionatul de fotbal al Spaniei, fără să acuze vreo problemă fizică, potrivit unor surse din cadrul clubului catalan, informează AFP.


Messi "a mers la centrul de pregătire şi a făcut un antrenament diferit", au precizat sursele respective, subliniind că atacantul în vârstă de 32 ani "nu are nicio problemă".

Conform presei spaniole, argentinianul a rămas în sala de forţă pentru a urma un program care i-a fost pregătit de staff-ul echipei.

Ziarul AS precizează că Messi a efectuat o muncă individuală de prevenţie, pentru a-şi întări musculatura gambei drepte. La începutul sezonului, Messi a stat departe de gazon timp de o lună şi jumătate, din cauza unei accidentări la gamba respectivă.

Antrenorul Barcelonei, Quique Setien, a decis să le acorde joi o zi de pauză jucătorilor săi, care sunt aşteptaţi la antrenamente vineri.

La Liga, oprită la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua pe 11 iunie, cu derby-ul andaluz dintre FC Sevilla şi Betis Sevilla.

Barca, campioana en titre a Spaniei şi liderul clasamentului înaintea întreruperii competiţiei, urmează să revină pe teren sîmbăta viitoare, cînd va înfrunta în deplasare echipa Mallorca, ocupanta locului 18.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?