X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Fotbal: Aissa Mandi (Betis Sevilla), testat pozitiv la noul coronavirus

24 noi. 2020,, 03:00   Sport
4944 0

Internaționalul algerian Aissa Mandi, fundașul central al echipei spaniole de fotbal Betis Sevilla, a fost testat pozitiv la noul coronavirus, înaintea meciului de luni pe care andaluzii îl vor disputa în deplasare cu Athletic Bilbao, luni seara, în cadrul etapei a 10-a din Primera Division, informează EFE, preluat de Agerpres.

Mandi, în vârstă de 29 ani, era oricum indisponibil pentru jocul de pe San Mames, în urma cartonașului roșu primit în etapa precedentă, în partida cu FC Barcelona.

Fotbalistul algerian este asimptomatic și într-o stare bună de sănătate, conform unui comunicat dat publicității de Betis Sevilla, în care se precizează că restul jucătorilor și membrii staff-ului tehnic au avut rezultate negative la ultimele teste pentru Covid-19.

Surse din cadrul clubului au precizat că fundașul algerian și ceilalți internaționali din lotul echipei spaniole au fost supuși unor controale pentru detectarea noului coronavirus la revenirea în Spania, după acțiunile selecționatelor lor, înainte de a se alătura colegilor lor de la Betis, toate rezultatele fiind negative.

Mandi a fost depistat ulterior pozitiv la Covid-19 cu ocazia controlului efectuat înaintea meciurilor din campionatul Spaniei, aflându-se acum în izolare la domiciliul său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?