Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Fostul portar al lui Dinamo Kiev s-a alăturat lotului Sheriff

15 aug. 2022,, 13:45   Sport
2840 0

Lotul clubului de fotbal Sheriff Tiraspol a fost supolinit de portarul ucrainean, fostul jucător de la Dinamo Kiev Maxim Coval, transmite Noi.md.

Informația vine din partea serviciului de presă al FC Sheriff, care menționează că părțile au pus semnături pe contractul de colaborare după ce Maxim a trecut cu succes controlul medical, devenind parte componentă cu acte în regulă a familiei FC «Sheriff».

Maxim Coval s-a născut pe 9 decembrie 1992 în orașul Zaporojie, unde a și debutat pentru echipa mare a clubului «Metallurg». În 2010 s-a transferat la «Dinamo» Kiev. În cariera jucătorului au mai «Odense» din Danemarca, «Deportivo» din Spania, iar ultimii patru ani a jucat în Arabia Saudită la echipa «Al-Fateh».

Maxim a trecut pe la toate echipele naționale a Ucrainei, începînd cu U-17, iar pe 1 iunie 2012 a debutat la prima reprezentativă a țării sale.

Pe 1 septembrie 2010 Covali debutează în faza grupelor Ligii Europa. în acel an «Dinamo» făcea parte dintr-o grupă cu FC «Sheriff». În total a bifat în 27 de meciuri în cupele europene.


Colectivul FC «Sheriff» l-a salutat cu căldură pe Maxim Coval și i-a urat mult succes în tricoul echipei tiraspolene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?