X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Fostul antrenor al echipei Zimbru Chișinău va antrena echipa de fotbal FC DINAMO București

15 sep. 2021,, 18:00   Sport
2963 0

Fostul nostru antrenor al echipei Zimbru Chișinău, Sorin Colceag, a fost desemnat astăzi în funcția de antrenor principal la FC DINAMO București, transmite Noi.md cu referire la replicamedia.md.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani îl va înlocui pe Dario Bonetti, căruia i-a fost reziliat contractul marți, și va antrena dinamoviștii câteva etape, a declarat directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan.

„Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund. (...) A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și marți la meciul de Cupă, cu Ripensia Timișoara. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag”, a spus Mureșan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?