X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fostul analist principal al echipei Liverpool a explicat cine este mai bun: Messi sau Ronaldo

10 iun. 2023,, 04:00   Sport
4314 0

Ian Graham, directorul de cercetare al departamentului de investigaţii al clubului FC Liverpool, a declarat că, în conformitate cu statistica grupării engleze, Leo Messi este mai bun decît Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe este cel mai bun fotbalist din lume la momentul actual, iar Harry Kane este un jucător riscant.

Într-un colocviu pe teme de ştiinţă, Graham, care lucrează pentru Liverpool din 2012, a asigurat că, în conformitate cu toate datele, Messi este un jucător mai bun decît Cristiano, transmite agerpres.ro

"Diferenţa este că Messi, în afara faptului că este un mare marcator, este şi unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi de atac. Oportunităţile pe care le creează pentru coechipierii săi sînt mult mai bune decît cele ale lui Ronaldo. Messi face foarte bine două meserii, în timp ce Cristiano doar una. Aceasta este diferenţa", a spus Graham.

Despre cel mai bun jucător al momentului, Ian Graham a afirmat că "orice model statistic" va spune că francezul Kylian Mbappe este cel mai bun, adăugînd, de asemenea, că este în afara bugetului lui Liverpool, care caută jucători cu un mai bun raport calitate-preţ.

În plus, Graham, de formaţie fizician şi care activează în fotbal din 2006, a precizat că dacă un club doreşte să obţină serviciile lui Harry Kane în acest moment, atunci ar trebui să fie o echipă care nu acordă multă atenţie banilor, pentru că la 29 de ani, Kane "va costa o mulţime de bani timp de trei ani, existînd riscul de a fi în declin".

Messi, care şi-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a anunţat miercuri că va părăsi fotbalul european, în care a scris istorie în ultimele două decenii, şi îşi va continua cariera în Liga profesionistă nord-americană (MLS), la echipa Inter Miami, patronată de David Beckham.

13
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?