X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

FMF va prezenta un nou trofeu placat cu argint și aur de 24 karate (VIDEO)

19 mai. 2019,, 15:30   Sport
2057 0

În premieră pentru fotbalul din Republica Moldova, Federația Moldovenească de Fotbal va prezenta un nou trofeu pe care-l va primi deținătoarea Cupei Moldovei Orange, ediția 2018-2019. Noua cupă va fi va fi transmisă, anual, echipei care va cîștiga trofeul.

Trofeul are 65 de centimetri înălțime și cîntărește 10 kilograme, este făcut din alamă și bronz, placat cu argint și aur de 24 de carate. Baza este formată din oțel inoxidabil, aluminiu, acril și lemn.

Proiectul noii Cupe a fost executat timp de 6 luni de către compania RRDCreative, care a ținut cont de cerințele înaintate de FMF. Construcția a fost realizată de către Shane Holland - un renumit sculptor irlandez și producător de premii speciale. Alte 8 companii din Irlanda, Țara Galilor, Anglia și Germania au fost implicate în producție.

Noua Cupă a Moldovei Orange va fi prezentată pe 22 mai în cadrul finalei care va avea loc pe stadionul Zimbru și va fi însoțită de un spectacol de lasere și lumini. Sheriff Tiraspol și Sfîntul Gheorghe Suruceni vor lupta în ultimul act al competiției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?