Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

FMF reacţionează în urma învinuirilor de corupţie aduse de FreeMoldova: "Sînt nişte aberaţii!"

3 dec. 2018,, 11:10   Sport
2874 0

După ce ieri, în presa de la noi, a apărut un material prin care Comunitatea Diasporei moldovenești FreeMoldova “se laudă” că a aflat niște informații care demonstrează acte de corupție la Federația Moldovenească de Fotbal, astăzi Forul naţional vine cu unele precizări.

Contactat telefonic, şeful serviciului de presă al FMF, Victor Daghi, a declarat pentru Noi.md că învinuirile care vin în adresa Federaţiei sînt adevărate aberaţii şi refuză să comenteze astfel de subiecte scrise de autori anonimi.

“Noi nu comentăm o ştire apărută peste noapte pe un site care nu ştiu cine îl citeşte, neştiind autorul. E o aberaţie, sînt nişte prostii pe care mi-e ruşine să le comentez. O ştire se face, în mod normal, cu cererea părerii şi celei de-a doua părţi vizate în material. Nimeni nu s-a adresat la federaţie”, a spus Victor Daghi.

Cît despre „excluderile „abuzive” din conducerea FMF a unor persoane emerite”, aşa cum le numesc cei de la FreeMoldova, şeful serviciului de presă al FMF declară: “La noi, ca şi în altă parte, oamenii vin şi pleacă, căutînd o viaţă mai bună sau condiţii mai bune. Cît îl priveşte pe Radu Rebeja, el a încercat să devină preşedinte al federaţiei, nu i-a reuşit, iar ulterior şi-a găsit altceva de lucru, fiind secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării. Ghenadie Scurtu a venit cu cerere de plecare, nimeni nu l-a dat afară. Omul are oferte din alte părţi şi este bine mersi”, a conchis Daghi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?