COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

FMF cere autorităților permisiunea de reluare a campionatului Moldovei la fotbal

29 mai. 2020,, 12:45   Sport
1973 0

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a adresat un apel către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, cu rugămintea de a examina inițiativa reluării activității jucătorilor, în conformitate cu contractele existente, pentru a bucura din nou fanii acestui gen de sport, transmite gagauzinfo.md

Sînt oferite mai multe opțiuni pentru a reveni la antrenamentele jucătorilor de fotbal din echipele pentru amatori și profesioniști. Conducerea Federației le-a prezentat în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții Guvernului, unde s-a discutat despre accelerarea procesului de reluare a activității de fotbal.

"FMF a respectat și continuă să respecte cu strictețe toate recomandările autorităților cu privire la prevenirea răspîndirii pandemiei de COVID-19, ceea ce-i îndeamnă oficial să facă pe toți membrii afiliați și personalul, precum și recomandă partenerilor și tuturor iubitorilor de fotbal să urmeze hotărîrile de guvern cu privire la metodele de prevenire a pandemiei", se menționează în comunicatul de presă al FMF.

Conducerea Federației subliniază că principala sa misiune este dezvoltarea, promovarea și apărarea fotbalului în țara noastră, ceea ce a și făcut organizația în perioada crizei.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X