X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

FMF ajută la reabilitarea stadionului din Bălți

15 mar. 2023,, 18:15   Sport
2649 0

FMF a efectuat lucrări de mentenanță și reabilitare a terenului natural de la stadionul municipal din Bălți, urmare a solicitării echipei locale, angrenată în faza a doua a Super Ligii.

Un grup comun de lucru, specialiști FMF și angajați ai clubului de fotbal din Bălți au realizat operațiuni cu ajutorul utilajelor specifice lucrărilor de scarificare, aerare, semănare a semințelor, precum și de îmbogățire a solului cu nisip și țelină.

Astfel, datorită acestei lucrări, calitatea gazonului stadionului din Bălți va fi mai înaltă înainte de primul meci de acasă al echipei locale în faza a doua a Super Ligii. Pe 9 aprilie, CSF Bălți va juca în etapa a 4-a contra celor de la Milsami Orhei, de la ora 14.00.

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea proiectelor pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale și sintetice pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva sporirii calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente, care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?