X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Floyd Mayweather a obținut o victorie anticipată asupra unui blogger

14 noi. 2022,, 17:45   Sport
3185 0

Fostul campion mondial în vîrstă de 45 de ani la cinci categorii de greutate, Floyd Mayweather Jr. a mai susținut o luptă de expoziție pe 13 noiembrie la Dubai împotriva bloggerului britanic Deji, în vîrstă de 25 de ani, obținînd oprirea anticipată a luptei în runda a șasea.

Lupta era programată pentru opt runde de două minute și Mayweather a jucat ușor cu Deji, care a luptat anterior cîteva lupte semi-profesionale împotriva colegilor bloggeri, apoi a început să intensifice loviturile, ceea ce a fost suficient pentru a șoca adversarul și obligă arbitrul Kenny Baylis să oprească lupta.

După ce lupta a fost oprită, Deji a declarat că nu a fost șocat și că ar putea continua, în timp ce Mayweather a arătat o mică vînătaie sub ochi.

„Mă bucur că a făcut o lovitură bună”, a spus Mayweather, arătînd spre vînătaie. „Face parte din box. Face parte din afacerea de divertisment. Acești oameni și-au dorit spectacol și distracție și le-am oferit astăzi. Ești un mare luptător, ține-o tot așa.”

Un alt blogger și boxer Jake Paul a fost prezent la acest spectacol din Dubai, aflîndu-se acolo pentru lupta lui Tommy Fury și a făcut parte din echipa de comentatori, iar Mayweather ar fi refuzat să intre pe ring pînă cînd Paul a părăsit sala.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?