Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Antrenorul unei echipe italiene de fotbal a fost retrogradat

29 ian. 2019,, 21:38   Sport
2872 0

Echipa de fotbal Bologna, ocupanta locului 18 în Serie A şi ameninţată cu retrogradarea, a anunţat luni seara că l-a demis din funcţie pe antrenorul Filippo Inzaghi, numindu-l în locul acestuia pe sîrbul Sinisa Mihajlovic, informează AFP.

Inzaghi, fostul golgheter al lui AC Milan şi al selecţionatei Italiei, şi-a văzut soarta pecetluită după înfrîngerea categorică (scor 0-4) suferită duminică pe teren propriu în faţa formaţiei Frosinone, nou promovată în prima ligă italiană şi care ocupă poziţia a 19-a în clasament.

Proprietarul canadian al clubului, Joey Saputo, a vorbit imediat după acest joc de o echipă "de care i s-a făcut milă".

Bologna a cîştigat doar două meciuri în primele 21 de etape ale sezonului, iar conducerea clubului a decis să mizeze în continuare pe Sinisa Mihajlovic.

Tehnicianul sîrb, în vîrstă de 49 ani, şi-a început cariera de antrenor chiar la Bologna, în sezonul 2008-2009. El a mai condus apoi echipe precum Fiorentina, AC Milan, selecţionata Serbiei sau Torino FC, fără să obţină marţi succese.


După ce a strălucit ca jucător, "Pippo" Inzaghi (45 ani) încearcă, deocamdată fără succes, să-şi facă un nume şi în antrenorat. Înaintea eşecului de la Bologna, el a avut o experienţă dificilă la AC Milan, apoi o alta, mai convingătoare, în Serie B, cu Venezia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?