Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

FIFA schimbă perioada de transferuri din vară din cauza pandemiei

8 apr. 2020,, 22:30   Sport
2676 0

FIFA a aprobat extinderea contractelor jucătorilor pînă cînd acest sezon se va fi încheiat.

Pandemia de COVID-19 a paralizat lumea fotbalului iar acest lucru a creat o problemă majoră pentru cluburi din cauza contractelor jucătorilor care urmau să expire pe 30 iunie sau a jucătorilor trimiși sub formă de împrumut la alte formații.

FIFA a anunțat astăzi că a aprobat extinderea acestui termen pînă cînd actualul sezon va putea fi încheiat. Forul internațional a lucrat în ultimele săptămîni pentru a descoperi cea mai bună variantă.

De asemenea, FIFA a anunțat în comunicatul oficial că perioada de transferuri va fi prelungită după data la care ar fi trebuit să se încheie în mod normal, 1 septembrie.

"FIFA va fi flexibilă și va permite ca perioadele de transferuri relevante să fie mutate astfel încît să pice între finalul actualului sezon și începutul următorului. În același timp, FIFA va încerca să asigure, pe cît posibil, un nivel de coordonare și va ține cont de protejarea integrității și bunei funcționări a competițiilor astfel încât rezultatele sportive ale tuturor competițiilor să nu fie afectate în mod nedrept | FIFA"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?