X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Federațiile de Fotbal din Moldova și Belarus au convenit asupra unei cooperări

25 feb. 2020,, 18:30   Sport
2922 0

Federațiile de Fotbal din Moldova și Belarus vor semna un acord de cooperare, transmite Noi.md

Declarația a fost făcută de ambasadorul Moldovei în Belarus, Victor Sorocean, menționînd că un acord în acest sens a fost atins în cadrul seminarului moldo-belarus cu tema "Dezvoltarea fotbalului regional".

Seminarul a avut loc la Minsk și a fost organizat la inițiativa Federației de Fotbal din Moldova.

La eveniment au participat 40 de asociații raionale, regionale, municipale de fotbal din Moldova. În fruntea delegației s-a aflat Președintele FFM, Leonid Oleinicenco, vicepreședintele, Ruslan Berzoi, și alți colaboratori responsabili din cadrul Federației.

Colegii belaruși au informat despre dezvoltarea fotbalului regional în țară, principiile finanțării, metodologia de predare și baza tehnico-materială. În discursul său, Ambasadorul Republicii Moldova în Belarus, Victor Sorocean, a atras atenția asupra interacțiunii mai strînse, precum și implementării experienței utile a colegilor belaruși.


"Punctul final a fost acordul comun al părților privind pregătirea Acordului de cooperare dintre Federația de Fotbal din Moldova și Asociația Federației de Fotbal din Belarus", a scris pe pagina sa de pe rețelele de socializare diplomatul moldovean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?