X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Federaţia spaniolă de Fotbal organizează alegeri

4 apr. 09:00   Sport
1453 0

Comitetul Director al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) a aprobat, miercuri, în unanimitate, convocarea alegerilor pentru preşedinţia forului în data de 6 mai.

Începînd de duminică, 7 aprilie, va exista o perioadă de 5 zile calendaristice pentru prezentarea potenţialelor candidaturi, fiecare dintre acestea trebuind să aibă minimum 15% din susţinerea Adunării Generale.

După aceea, vor exista două zile pentru eventuale apeluri la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), după care va fi confirmat definitiv numărul de candidaţi, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Aceste prime alegeri vor deschide calea unui al doilea proces electoral, care va avea loc înainte de sfîrşitul anului pentru alegerea noii Adunări.

Comitetul Director s-a concentrat, de asemenea, asupra informaţiilor în legătură cu fostul preşedinte al RFEF, Luis Rubiales. În acest sens, s-a convenit inițierea procedurilor penale împotriva tuturor celor care ar fi putut cauza prejudicii economice sau de reputaţie forului.


Miercuri, fostul preşedinte Luis Rubiales a fost arestat şi interogat de autorităţi la întoarcerea sa în Spania din Republica Dominicană, înainte de a fi eliberat.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?