X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Federația de Box din Moldova a devenit membru permanent al EBU

22 mai. 2023,, 18:30   Sport
2686 0

Federațiile de Box din Moldova și Armenia au devenit membri permanenți ai Uniunii Europene de Box (EBU).

Decizia privind modificarea statutul lor din membri temporari în membri permanenți ai EBU a fost luată la Adunarea Generală jubiliară a Uniunii Europene de Box (UER) care a avut loc la Malta, unde a fost sărbătorită cea de-a 75-a aniversare a acestei uniuni.

Reprezentanții Federației de Box din Moldova (FBM) au participat la Adunarea Generală jubiliară a Uniunii Europene de Box (EBU) desfășurată la Malta, la care a fost marcată cea de-a 75-a aniversare a acestei uniuni.

La acest eveniment, Federația de Box din Moldova a fost reprezentată de vicepreședintele ei privind boxul profesionist, Alexei Chirtoca.

Conform deciziilor luate la Adunarea Generală aniversară a EBU, începînd cu 1 septembrie 2023, în Uniunea Europeană de Box va exista doar titluri complete EBU (masculin și feminin) și titluri de argint (fără titluri UE și EAEU) – ratingurile corespunzătoare vor fi redactate la vremea sa.


Începînd cu 1 septembrie 2023, EBU va aproba doar mănuși recunoscute și oficiale (brand + modele), ale căror liste vor fi publicate pe site-ul său.

În plus, la Adunarea Generală aniversară a EBU, aproape toți membrii Uniunii Europene de Box au semnat o versiune nouă și modificată a Acordului între toate federațiile care sînt membre ale EBU. Scopul Acordului este de a asigura siguranța medicală, boxul fără dopaj, arbitrajul corect și neutru și, în același timp, de a oferi o mai mare stabilitate tuturor boxerilor profesioniști.

Uniunea Europeană de Box speră că acest Acord va fi respectat de toate federațiile afiliate în interesul boxului.

Uniunea Europeană de box (EBU) este o structură din cadrul Consiliului Mondial de Box (WBC), este afiliată la WBC, iar campionii europeni, de regulă, se ridică imediat în clasamentele WBC.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?