COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6897
Coronavirus stiri: 7664

Federația de box are un nou antrenor principal al echipei de tineret!

25 sep. 10:30   Sport
1577 0

Vineri, în cadrul ședinței prezidiului Federației de Box din Moldova, Veaceslav Gojan, prin decizie unanimă, a fost numit membru al comisie de antrenori a Federației și antrenor principal pentru pregătirea și participarea echipei naționale a Republicii Moldova la Campionatul European, care va avea loc pe 15 octombrie 24 în Budva (Muntenegru), transmite Noi.md.

Federația este convinsă că experiența sportivă vastă și abilitățile de antrenor ale lui Veaceslav îi vor ajuta pe tinerii boxeri să obțină rezultate foarte bune pe arena internațională. Veaceslav Gojan este Maestru emerit al sportului, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, finalist al Cupei Mondiale, campion și vice-campion al Europei, cîștigător multiplu al turneelor internaționale.

În prezent, Gojan este locotenent-colonel al Inspectoratului General al Trupelor de Carabinieri și antrenor de box la școală de sport din raionul Briceni. Veaceslav Gojan și-a confirmat cu succes cunoștințele de antrenor la cursurile de antrenori ale Federației Internaționale de Box AIBA), devenind antrenor de categorie internațională.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽