COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Federația de box are un nou antrenor principal al echipei de tineret!

25 sep. 10:30   Sport
1567 0

Vineri, în cadrul ședinței prezidiului Federației de Box din Moldova, Veaceslav Gojan, prin decizie unanimă, a fost numit membru al comisie de antrenori a Federației și antrenor principal pentru pregătirea și participarea echipei naționale a Republicii Moldova la Campionatul European, care va avea loc pe 15 octombrie 24 în Budva (Muntenegru), transmite Noi.md.

Federația este convinsă că experiența sportivă vastă și abilitățile de antrenor ale lui Veaceslav îi vor ajuta pe tinerii boxeri să obțină rezultate foarte bune pe arena internațională. Veaceslav Gojan este Maestru emerit al sportului, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, finalist al Cupei Mondiale, campion și vice-campion al Europei, cîștigător multiplu al turneelor internaționale.

În prezent, Gojan este locotenent-colonel al Inspectoratului General al Trupelor de Carabinieri și antrenor de box la școală de sport din raionul Briceni. Veaceslav Gojan și-a confirmat cu succes cunoștințele de antrenor la cursurile de antrenori ale Federației Internaționale de Box AIBA), devenind antrenor de categorie internațională.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽