Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

FC Sevilla a cucerit pentru a șasea oară trofeul Ligii Europei

22 aug. 2020,, 10:30   Sport
1742 0

Echipa spaniolă FC Sevilla a cucerit pentru a șasea oară trofeul Ligii Europei. Într-o finală dramatică, andaluzii au învins formația Internazionale Milano cu 3-2.

Prima repriză a meciului disputat la Koln, în Germania, a fost una superbă. Deja în minutul 3, "nerazzurri" au obținut un penalty, după ce Romelu Lukaku a fost faultat în careu de Diego Carlos. Tot atacantul belgian a transformat lovitura de la punctul cu var, scrie publika.md.

FC Sevilla a răspuns repede. Luuk de Jong a înscris din centrarea căpitanului Jesus Navas, în minutul 12. Gruparea andaluză a preluat conducerea în minutul 33, când acelaşi de Jong a înscris cu capul, după lovitura liberă executată de Banega. Inter a egalat imediat prin Diego Godin, care a marcat după încă o fază fixă.

În repriza secundă, Lukaku a ratat o ocazie imensă de a-și readuce echipa în avantaj, iar în minutul 74 FC Sevilla a înscris golul decisiv. La o altă fază fixă, Diego Carlos a reluat din "foarfecă", iar mingea a fost deviată în propria poartă de Romelu Lukaku.

FC Sevilla a triumfat în Liga Europei după o pauză de patru ani. Internazionale Milano a cucerit acest trofeu de trei ori, ultima dată în 1998.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?