X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Farul va fi nevoit să modifice echipamentul la meciul din Tiraspol

14 iul. 2023,, 17:16   Sport
4198 0

Farul Constanța, adversara clubului Sheriff din preliminariile Ligii Campionilor, e nevoită să facă o schimbare la nivelul echipamentului.

În Moldova este strict interzisă reclama pentru casele de pariuri și jocurile de noroc, motiv pentru care Farul va fi nevoită să joace la Tiraspol fără sponsorul principal pe piept, transmite moldfootball

Recent, echipa lui Gheorghe Hagi a schimbat acest sponsor, a trecut de la Petrom la Superbet. Constănțenii au disputat deja două jocuri cu Superbet pe piept, Supercupa cu Sepsi, dar și partida tur cu Sheriff. Acum echipa va purta un echipament simplu, fără acest sponsor de pe piept.

Parlamentul de la Chișinău interzice orice fel de reclamă la loterii, jocuri de noroc sau pariuri. Fie că este vorba despre spoturi publicitare pentru TV, reclame la radio, pe internet ori panouri stradale.

În România, la fel ca și în multe alte țări, veniturile din publicitatea caselor de pariuri reprezintă o sursă semnificativă de completare a bugetului atît pentru cluburi, cît și a Ligii.

Vă reamintim că returul dintre Sheriff și Farul se va juca pe 18 iulie la Tiraspol. În România, gazdele s-au impus cu scorul 1:0.

0
3
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?