X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Fanii fotbalului vor putea vizita meciurile în baza abonamentelor

23 mar. 2018,, 18:33   Sport
2129 0

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) intenționează să introducă în vînzare abonamente pentru meciurile de acasă ale echipei naționale în cadrul noului turneu internațional oficial, „Liga Națiunilor UEFA”.

După cum i-a comunicat reporterului „Infotag” directorul executiv al FMF Leonid Oleinicenco, fanii de fotbal vor putea să cumpere bilete deja în iulie, la prezentarea buletinului de identitate.

„Se presupune că pe abonamente vor fi aplicate fotografiile proprietarilor lor. Pe perioada meciurilor echipei naționale accesul pe stadion al altor persoane, chiar și la prezentarea abonamentelor, va fi interzis”, - a spus Oleinicenco.

El a mai spus că există posibilitatea de a achiziționa abonament pentru toate tribunele. Prețul acestuia va fi mai mic decît prețul unui bilet cu 10-15%.

Nota agenției Infotag. În cadrul turneului „Liga Națiunilor UEFA” selecționata Moldovei va susține pe stadionul „Zimbru” trei întîlniri - la 11 septembrie cu selecționata Republicii Belarus, la 12 octombrie - cu echipa națională a San Marino și la 18 noiembrie - cu echipa Luxemburg. Începutul meciurilor - ora 21.45.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?