X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Experți și vedete din showbiz - despre finala Cupei Moldovei la fotbal

29 iun. 2020,, 23:30   Sport
2423 0

Mai mulţi experţi din fotbalul moldovenesc consideră că finala din acest an a Cupei Moldovei Orange, Petrocub – Sf.Gheorghe, va fi una echilibrată, care va opune faţă în faţă două echipe egale ca valoare.

Dacă formaţia din Suruceni a ajuns pentru al doilea an consecutiv în finală, atunci Petrocub accede în premieră în ultimul act al competiţiei, informează fmf.md.

Alexandru Guzun, fost jucător al selecţionatei Moldovei:

„Se vor duela două echipe care în ultimii ani au obţinut rezultate destul de bune. Ambele sunt egale ca valoare, de aceea cred că finala va fi interesantă. Nu este o favorită certă. Sunt şanse să avem chiar şi prelungiri. În acelaşi timp, această finală este binevenită şi pentru popularizarea fotalului. Echipele au arătat că se poate de luptat pentru trofee şi cu jucători locali. Cei mai puternici să câştige pe merit!”

Serghei Iepureanu, fost jucător al selecţionatei Moldovei:

„Petrocub, în ultimul timp, a demonstrat că este o echipă competitivă, iar rezultatele vorbesc de la sine. O văd favorită anume pe formaţia din Hînceşti, alcătuită din jucători moldoveni experimentaţi. Îmi place cum a organizat jocul echipei sale antrenorul Lilian Popescu. Dar să nu uităm că este vorba de o finală, un singur meci, în care se poate întâmpla orice.

Ion Caras, fost antrenor al selecţionatei Moldovei:

„Ambele echipe au ajuns pe merit în finală, după prestaţii bune în semifinale. Vom avea un meci decisiv extrem de echilibrat, interesant, se aşteaptă o luptă aprigă! Un meci de cupă este totuşi un meci de cupă, nu sunt favorite. Petrocub şi Sf.Gheorghe sunt aproape egale ca valoare. Cu siguranţă finala este benefică şi pentru moralul echipelor înainte de startul campionatului”.

Alexandru Gaţcan, fost jucător al selecţionatei Moldovei:


„Sunt de părere că va fi o finală tensionată, cu şanse egale pentru ambele echipe. Cine va dori mai tare, acela şi va câştiga! Soarta învingătoarei cred că se va decide a loviturile de departajare. Sf.Gheorghe s-a prezentat bine în semifinale, au o echipă omogenă. Petrocub au crezut în şansa lor până la urmă şi au fost răsplătiţi pentru asta”

Corneliu Botgros, dirijor și violonist în Orchestra „Lăutarii”:

„De data aceasta Cupa Moldovei va pleca la Hâncești sau la Suruceni. Va fi o finală inedită pentru că participantele sunt echipe încă “mici”, dar cu ambiții foarte mari. Ambele vor reprezenta Moldova în Europa League. În finală, șansele sunt egale pentru ambele echipe. Sper să avem parte de un meci frumos, de calitate și fără accidentări! Succes ambelor echipe!”

Anatol Teslev, preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Fotbal:

„Vor juca două echipe care nu au câştigat până acum Cupa Moldovei. Mă bucur că şi formaţiile din provincie îşi spun cuvântul. Este bine pentru fotbalul nostru. Aştept să fie o partidă frumoasă, aşa cum se cuvine unei finale de cupă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?