X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

EURO 2020: Portugalia, campioana en-titre, a înscris de 3 ori pe final

16 iun. 2021,, 08:15   Sport
2833 0

Lusitanii s-au chinuit timp de 80 de minute să desfacă apărarea maghiarilor care s-a apărat exact și a încercat să dea lovitura pe contraatac.

Portugalia a dominat meciul, dar portarul Gulacsi a fost în zi mare. Mai mult, Cristiano Ronaldo a ratat o ocazie uriașă în finalul primei reprize.

Împinse de la spate de aproape 70 de mii de spectatori, gazdele au prins curaj după pauză și a crezut într-o mare surpriză la golul lui Szabolcs, anulat însă just pentru ofsaid.

Lusitanii au ripostat imediat - Raphael Guerrero a trimis în plasă cu micul ajutor al lui Orban, fundaș care comite și penalty-ul de 2-0, transformat de Cristiano Ronaldo.

Superstarul a închis apoi tabela după o fază de tiki taka în careul Ungariei își trece în cont dubla.


Cristiano Ronaldo devine astfel cel mai bun marcator din istoria Euro, cu 11 goluri, și s-a apropiat la 3 reușite de recordul iranianului Ali Daei, cel care a înscris de 109 ori pentru echipa sa națională.

El este și singurul fotbalist care dă gol la 5 turnee finale de la Euro.

Portugalia și Ungaria fac parte din așa-numită grupă a "morții", având în vedere că aici au mai fost repartizate Germania și Franța, ultimele două câștigătoare ale Cupei Mondiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?