COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

EURO-2020 ar putea fi amînat din cauza COVID-19

EURO-2020 ar putea fi amînat din cauza COVID-19

Federația Italiană de Fotbal propune amînarea EURO-2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

Turneul final este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie și trebuie să se desfășoare în 12 țări europene, inclusiv Romania.

Conform programului stabilit, meciul de deschidere este cel de la Roma dintre Italia și Turcia, transmite NOI.md cu referire la publika.md.

Președintele forului italian de profil Gabriele Gravina își dorește încheierea sezonului curent de Serie A, în prezent suspendat.

Oficialul speră că campionatul național se va putea termina pînă la data de 30 iunie, dar nu exclude că acest lucru să va întîmple şi cu o lună mai tîrziu.

"Dacă după 3 aprilie reluarea campionatului va fi posibilă, atunci avem cîteva date pregătite pentru disputarea meciurilor amînate. Acest lucru este posibil doar atunci cînd se respectă corectitudinea competiției sportive, extinzînd astfel calendarul", a declarat Gabriele Gravina, președinte Federația Italiană de Fotbal.

Conducerea UEFA va discuta, marţi, cu toate părţile implicate, despre reacţia fotbalului european în contextul pandemiei de coronavirus şi viitorul competiţiilor, inclusiv despre Euro-202

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load