X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

EUBC a apreciat înalt experții de box din Moldova

4 mai. 2019,, 18:23   Sport
2430 0

Specialiștii moldoveni au devenit membri ai principalelor Comisii internaționale ale Confederației Europene de Box.

Autoritatea Federației de Box din Moldova pe arena internațională este confirmată nu numai de medaliile cîștigate de boxerii noștri la Campionatele Europene, ci și de recunoașterea calificării și a autorității înalte a experților de vază.

Vicepreședintele Federației de Box din Moldova, membru al Comitetului Executiv EUBC, antrenor onorific al Republicii Moldova, supervizor AIBA, Maxim Certîkovțev a devenit membru al Comisiei de Concurs.
Membrul Prezidiumului Federației de Box din Moldova, judecător de categorie internațională, arbitrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, Delegat tehnic și instructor internațional al AIBA, Anatolie Kaigorodov, a devenit membru al Comisiei de Judecători.

Antrenorul principal al echipei naționale a Moldovei (19-22), vicepreședintele Consiliului de antrenori al FBM, Igor Untila, a devenit membru al Comisiei de Anrtenori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?