Echipele moldovene care vor juca astăzi meciurile tur din Liga Europei

Echipele moldovene care vor juca astăzi meciurile tur din Liga Europei

Echipele moldovene Zaria Bălți, Petrocub Hîncești și Milsami Orhei vor disputa astăzi meciurile tur din preliminariile Ligii Europa la fotbal.


Zaria va juca în deplasare cu echipa poloneză Gornik (Zabrze). Președintele clubului moldovean, Adrian Bogdan a declarat la conferința de presă din ajunul întîlnirii că formația s-a întărit cu jucători de peste hotare. ”În echipă au fost legitimați cinci fotbaliști brazilieni. Ei se află în lot deja circa trei săptămîni. Posibil, astăzi, unii dintre ei vor apărea în teren”. La întrebarea cînd fotbalul din R. Moldova va fi la fel de bun ca și vinul din această țară, oficialul a spus că faptul ca atare este dificil. ”Greu de spus. Oricum, vă invit să-l degustați și chiar să faceți o vizită la pivnițele noastre unele dintre care au lungimi de  aproximativ 60 de kilometri”, a răspuns Adrian Bogdan. 


Petrocub și Milsami vor juca acasă. Petrocub se va întîlni cu Osijek (Croația) la stadionul Zimbru din capitală. ”Osijek este o echipă foarte bună, dar nu-i net superioară. Totul depinde de modul cum vom aborda acest meci. Fotbalul produce mereu surprize. De ce nu ne-am remarca și noi la acest capitol”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu. 


Milsami Orhei se va înfrunta pe teren propriu cu Slovan Bratislava (Slovacia). 


Partidele retur se vor desfășura peste o săptămînă. În faza următoare a turneului vor promova echipele care vor obține cel mai bun punctaj, golaveraj în suma celor două meciuri disputate. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load