Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Echipa națională de fotbal a Moldovei va juca cu Austria la Cupa Mondială din 2022

31 aug. 2021,, 18:00   Sport
3993 0

Pentru echipa națională de fotbal a Republicii Moldova, toamna va începe cu confruntarea contra selecţionatei Austriei, o echipă care a avut o prestație onorabilă la Euro 2020, acolo unde a ajuns pînă în optimile de finală.

„Tricolorii” au urmărit meciurile austriecilor de la Campionatul European pentru a afla punctele forte și slabe ale echipei adverse.

"La naționala Austriei joacă fotbaliști valoroși, care evoluează la cluburi din top 5 campionate din Europa. De remarcat mijlocașii și atacanții lor. Ei reușesc să facă foarte bine tranziția din apărare în atac și știu să facă pressing."

"La Campionatul European, Austria a făcut o figură frumoasă. Cum a spus și Veaceslav Posmac, e o echipă agresivă, care își presează adversarul."

Selecționerul Roberto Bordin are probleme de lot şi nu va putea conta pe trei jucători importanți. Fundașul Igor Armaș, mijlocașul Vadim Rață și atacantul Ion Nicolaescu sînt suspendați și nu vor putea să ajute reprezentativa noastră în partida cu Austria.

"Evident, sînt trei jucători foarte importanți, care ne vor lipsi. În același timp, mă bucur că sînt alții că pot să-i înlocuiască. Cel mai important este să fie motivați. E cheia succesului."

Suporterii vor putea veni la meci, însă în contextul pandemiei vor putea umple doar 50 la sută din capacitatea tribunelor stadionului Zimbru.

"Vreau să rog suporterii să vină și să ne susțină. Ne este mai plăcut și mai ușor să jucăm cînd fanii ne sînt alături."

Meciul Moldova - Austria din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022 se va juca pe 1 septembrie cu începere de la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de PRIME, unde va avea comentariul în limba de stat și de CANAL 3, unde va fi comentată în rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?