X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Echipa națională de fotbal a Moldovei: "Avem șanse în meciul retur cu Kazahstan"

25 mar. 2022,, 10:30   Sport
2812 0

Mijlocașul selecționatei Moldovei, Ioan-Călin Revenco, a răspuns la întrebările jurnaliștilor după primul meci cu naționala din Kazahstan din cadrul barajului Ligii Națiunilor.

Vă reamintim că meciul cu Kazahstan, care s-a disputat la stadionul Zimbru din capitală, s-a încheiat cu scorul 2:1 în favoarea adversarului. Returul va avea loc pe 29 martie în deplasare.

- În primul rînd, mulțumesc tuturor fanilor care au venit astăzi la meci. Din păcate, nu am reușit să obținem un rezultat pozitiv. Da, pot spune că există progrese în jocul echipei noastre, dar acest lucru nu ne-a ajutat să cîștigăm acasă. Este important să ne pregătim pentru meciul retur din Kazahstan. Sînt sigur că vom încerca să arătăm partea noastră cea mai bună.

- Cum ați reușit să vă acomodați atît de repede în echipă?

- Toate datorită coechipierilor, printre care există mulți jucători experimentați. Le mulțumesc mult pentru acest lucru, precum și antrenorilor. Nu am simțit nicio presiune în acest joc, m-am simțit liber și încă o dată vreau să le mulțumesc fanilor, pentru că ei astăzi au jucat un rol important.


- Puteți corecta situația în al doilea joc?

- Desigur, avem șanse și aceste șanse sînt mari. Acum este important să ne recuperăm și să jucăm bine în deplasare. Vrem să facem o surpriză kazahilor în deplasare.

- Dar ce v-a împiedicat să surprindeți Kazahstanul acasă?

- Dacă vă veți uita la statistici, veți vedea că am avut mai multe șanse. Da, norocul nu a fost de partea noastră, dar nu cred că pot exista plîngeri cu privire la străduința și efortul depus de toți jucătorilor. Da, pe undeva nu am avut noroc, eu sau colegii mei nu am marcat, dar am jucat bine. După cum a spus Serghei Kleșcenko, nu toate dintr-o dată. Dar vom încerca să facem totul ca în Kazahstan să fie totul bine și să mergem mai departe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?