X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Echipa națională de box din Moldova are un nou antrenor

19 iul. 2019,, 16:25   Sport
7452 0

Petru Caduc a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova. În locul lui în această funcție a fost numit Igor Untilă.

Decizia a fost luată astăzi de către Prezidiul Federației de Box din Moldova (FBM), pe baza propunerilor Consiliului de antrenori al FBM.

Participanții la ședința de astăzi a Consiliului de antrenori al FBM au recunoscut nesatisfăcătoare activitatea din ultimii ani a lui Petru Caduc, în calitate de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova, învinuindu-l de lipsa unei atmosfere bunevoitoare din echipă.

De asemenea, ei au propus Prezidiului Federației de Box din Moldova înlăturarea acestuia din funcție și studierea candidaturii lui Igor Untilă pentru funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova.

Drept rezultat, Prezidiul Federației de Box din Moldova l-a demis pe Petru Caduc din funcția de antrenor principal al echipei naționale de box din Moldova și l-a numit în această funcție pe Igor Untilă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?