Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Echipa naţională a R. Moldova şi a Turciei vor juca miercuri

2 iun. 2021,, 19:00   Sport
2021

Echipele naţionale de fotbal ale Republicii Moldova şi Turciei vor juca miercuri al 12-lea lor meci direct. Din cele 11 partide disputate pînă la moment, turcii au cîştigat 9, iar celelalte 2 s-au încheiat la egalitate.

Ultima dată cele două reprezentative s-au întîlnit în preliminariile Campionatului European din 2020, iar Moldova a fost învinsă în ambele meciuri cu scorul de 4-0.

În toate confruntările precedente "tricolorii" au marcat 3 goluri în poarta "ienicerilor", dar au încasat 29 de goluri.

Turcia va juca în această vară la Campionatul European, iar amicalul cu Moldova va fi ultimul înaintea turneului final, acolo unde vor juca într-o grupă cu Italia, Elveția și Țara Galilor.

Meciul Turcia - Moldova se va juca joi, 3 iunie, la Paderborn, Germania va putea fi urmărit în transmisiune directă la CANAL 5, cu începere de la ora 20:00.


"Tricolorii" vor juca al doilea amical al verii pe 6 iunie cu echipa națională a Azerbaidjanului. Partida se va disputa la Chișinău și va fi în direct pe PRIME de la ora 19:00.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав