X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Echipa din satul Hiliuți, deținătoarea Cupei Președintelui raionului Rîșcani, ediția 2022

8 noi. 2022,, 21:30   Sport
1979 0

Formația din satul Hiliuți a cîștigat Cupa Președintelui raionului Rîșcani la fotbal, ediția 2022. În meciul decisiv, învingătoarea a trecut de formația din Vasiliuți, scor 3-1.

În finala mică, echipa satului Moșeni a învins Pîrjota cu 2-1.

La acest turneu, care s-a desfășurat în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie, au participat 6 echipe - or.Rîșcani, Vasiliuți, Pîrjota, Hiliuți, Moșeni și Șaptebani. În total, la competiție au participat 98 de jucători.

Meciurile au adunat în tribunele stadionului din Rîșcani mulți spectatori, precum și persoane oficiale - vicepreședintele FMF, Ruslan Berzoi, vicepreședinții raionului Rîșcani, Igor Stoian și Igor Culic, reprezentanți ai primăriilor din raion.

Asociația de fotbal din Rîșcani (președinte – Constantin Rusu) a organizat, pe 6 noiembrie, un turneu de minifotbal, la care au participat 25 de copii de la școala sportivă din orașul Rîșcani, care au fost implicați și în festivitatea de începere a etapei finale a turneului Cupa Președintelui raionului Rîșcani la fotbal.


Buna desfășurare a competiției a fost asigurată de ARF Rîșcani, cu susținerea FMF și a Consiliului raionul Rîșcani, care au venit cu premii pentru participanți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?