X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Echipa de futsal „Dinamo” a MAI a cîștigat Cupa Moldovei

14 mar. 2018,, 17:11   Sport
2487 0

Duminică, 11 martie 2018, la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, a avut loc finala Cupei Moldovei la futsal, iar echipa Ministerului Afacerilor Interne „Dinamo” a învins echipa adversară „Classic”, cu scorul 2-1.


În acest context, ieri, 13 martie, ministrul Afacerilor Interne a avut o întîlnire cu jucătorii echipei de futsal. În cadrul discuțiilor cu sportivii, ministrul Alexandru Jizdan a felicitat întreaga echipă cu acest rezultat important pentru Ministerul de Interne, care a adus Cupa Moldovei la „Dinamo”, această învingere fiind un pas mare spre adevăratele rezultate în acest tip de fotbal.

“Adevăratele rezultate vin în echipe bine consolidate și pregătite, iar prin meciul de duminică, voi ați dovedit că echipa Dinamo de futsal are capacități, are dorință și tinde spre succese mari, fapt care ne bucură și pe noi. Sportul este un domeniu important din cadrul MAI și promovarea modului sănătos de viață, implicarea în activități sportive, vor produce impact pozitiv nu doar în rîndurile angajaților, dar și în societate”, a spus ministrul de Interne în cadrul dialogului.

Totodată, ministrul a reiterat deschiderea și dorința de a oferi sportivilor toată susținerea necesară, condiții bune pentru antrenamente și alte privilegii, care să-i motiveze pe sportivi să practice fotbal cu pasiune și să obțină succes la competiții. Nu în ultimul rînd, ministrul a dorit succes și curaj tinerilor fotbaliști, deoarece în această duminică „Dinamo” joacă cu „Classic”, meciul din etapa ordinară a Campionatului Moldovei la futsal.

Menționăm că, echipa a fost creată la propunerea conducerii MAI și a Clubului Sportiv Central Dinamo în toamna anului 2017, iar pînă atunci Ministerul Afacerilor Interne nu a mai avut o astfel de echipă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?