Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Echipa care a devenit campioană națională la tenis de masă

25 dec. 2018,, 16:45   Sport
1060 0

Formația Olimpicul-SȘ nr. 1 Bălți a cucerit titlul de campioană a țării la tenis de masă, în etapa a treia a campionatului național, relatează MOLDPRES.

În componenţa ei au evoluat maeștrii sportului Veniamin Dubrovin, Denis Ţerna, Vadim Piliponcic, campioni naționali în diferiți ani, Dorin Brînză, premiant al campionatelor naționale, Mihai Ţurea, Arsenie Iacubenco. ”Bălțenii au fost de data aceasta net superiori celorlalte competitoare. Au avut un lot foarte puternic”, a declarat pentru agenție candidatul de maeștri ai sportului Alexei Titov. ”A fost un turneu interesant”, a opinat profesorul universitar Vladimir Guțu, care practică cu regularitate tenisul de masă la sala USM.

Pe locul doi s-a situat echipa Topspin USM Chișinău, iar pe poziția a treia s-a clasat formația Franzeluța Chișinău.

La campionatul desfășurat în trei etape au participat șapte echipe: patru din capitală și cîte una din Bălți, Briceni și Hîncești.

Surpriza ultimei etapei, la individual, a constituit-o victoria lui Afanasie Mutcoglo (3-2) de la Topspin USM în meciul disputat cu campionul național din anul trecut Vladislav Ursu (Franzeluța). A fost foarte aproape de a produce o surpriză și coechipierul Daniil Titov, care a condus cu scorul 2-0 în partida desfășurată cu mult mai experimentatul Andrei Puțuntică, dar pînă la urmă a cedat cu 2-3.


Olimpicul-SȘ nr. 1 a cucerit al șaptelea titlu de campioană națională pe echipe. Cele mai multe titluri (9) le deţine echipa Franzeluţa Chişinău. Ultima dată ea a devenit campioană în 2015. La ediția din anul trecut pe primul loc s-a clasat Flumedfarm Chișinău. Recentul campionat a fost al 23-lea la număr.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?