Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Echipa „Braga” a distribuit un videoclip cu ceea ce a făcut în ajunul meciului

17 feb. 18:29   Sport
2050

Clubul de fotbal „Braga” (Portugalia) a sosit ieri în Moldova și nu a pierdut timpul zădar. Jucătorii au distribuit pe pagina lor oficială de pe Facebook imagini și un videoclip în care se arată cum ei au făcut cunoștință cu poporul moldovenesc și ce locuri au vizitat în Tiraspol, realizînd astfel un mic vlog amuzant, transmite Noi.md.

Protagonistul videoclipului - mijlocașul Alan Ozoriu da Costa Silva - a reușit nu doar să comunice cu tiraspolenii, ci și să facă fotografii cu o atracție locală - un tanc.

Videoclipurile amuzante din diverse deplasări la competiții cu fotbalistul poartă denumirea de „Alan în Europa” sau „Un tur cu Alan”.

Reamintim că astăzi, în cadrul Europa League, echipa Sheriff din Tiraspol va juca un meci decisiv cu echipa Braga din Portugalia la ora 19.45 pe stadionul din Tiraspol.


Menționăm faptul că clubul moldovenesc se întîlnește pentru prima dată cu echipa de fotbal portugheză în cupele europene. Pînă acum, jucătorii din Braga nu au mai jucat cu nicio echipă din Republica Moldova.

Meciul va fi difuzat pe canalele TV: Матч! Футбол 2 (Rusia), Canal 3 (Moldova).

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав