Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

E deja cîștigătoare, deși fără medalie: Cea mai sexy sportivă la JO

27 iul. 2021,, 00:30   Sport
3827 0

Alica Schmidt (22 de ani), superba atletă din Germania, despre care s-a scris că este cea mai sexy sportivă din lume, este deja cîștigătoare la Tokyo 2020, deși nu a cîștigat încă nicio medalie.

Sportiva, care face parte și din staff-ul celor de la Borussia Dortmund, va concura în ștafeta de mixt de 4x400 al jocurilor, precum și în ștafeta feminină de 4x400 metri, transmite Știri.md.

Alica Schmidt este deja cîștigătoare la Tokyo 2020. Nu pune frumusețea pe primul loc

Superba atletă, blondă, cu ochi albaștri și picioare lungi, cu aproape două milioane de urmăritori pe Instagram, este considerată deja cîștigătoare la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, la categoria cea mai frumoasă competitoare.


Alica, care are un bronz la Campionatele Europene U23 din 2019, este extrem de modestă, conform apropiaților ei. Deși ar putea concura lejer pentru Miss Univers, Schmidt nu este genul care să pozeze în ipostaze sexy, pe care mai apoi să le expună public.

Dimpotrivă, ea și-a dorit foarte mult să facă atletism și să rămînă în istorie datorită performanțelor din competiții și nu pentru frumusețea cu care a fost înzestrată.

De altfel, sportiva a și postat recent pe Instastory o imagine cu pista de atletism pe care se antrenează zilele acestea în Japonia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?