X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Djokovic a fost inclus în tragerea la sorți a Australian Open

13 ian. 2022,, 14:45   Sport
2434 0

Jucătorul sîrb de tenis, Novak Djokovic, a fost inclus în tragerea la sorți pentru campionatul de tenis Australian Open, în ciuda incertitudinii cu privire la viza sa. Acest lucru a fost anunțat pe site-ul oficial al turneului.

Tenismenul sîrb a fost clasat la turneu sub numărul unu. În prima rundă, el va juca cu compatriotul Miomir Kecmanovic, relatează Noi.md .

Anterior, organizatorii Australian Open au amînat tragerea la sorți din cauza incertitudinii cu privire la viza jucătorului de tenis sîrb. Autoritățile australiene vor lua o decizie finală cu privire la participarea sportivului la competiție pe 13 ianuarie.

Pe 13 ianuarie, Djokovic a explicat neconcordanțele în documentele de intrare în Australia. Potrivit sportivului, declarația a fost completată de agentul său, care a făcut o greșeală.

Pe 10 ianuarie, Djokovic a cîștigat apelul împotriva deportării din Australia. Instanța a fost de acord cu declarația precum că sîrbul a prezentat toate documentele pentru intrarea în țară.


Pe 5 ianuarie, lui Djokovic i s-a refuzat intrarea în Australia, deoarece viza sa nu presupunea introducerea în ea a datelor privind scutirea medicală de la vaccinare împotriva COVID-19. Sportivul planifica să participe la Australian Open, care va avea loc în perioada 17-30 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?