X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Copilul care face senzație pe internet la numai 2 ani (VIDEO)

13 iul. 2020,, 19:30   Sport
4954 0

Cel mai mic şi mai iscusit jucător de baschet din lume se află în China. În aşteptarea contractelor viitoare la profesionişti, băieţelul de doi ani îşi perfecţionează, acasă, îndemînarea, transmite stirileprotv.ro.

Deja a devenit vedetă pe internet, unde are peste 400.000 de fani. Acasă, juniorul se joacă doar cu mingile de baschet. Şi are vreo 40!

Filmuleţele postate de părinţii micului Li, din Luju, un oraş din provincia chineză Siciuan, stau mărturie a incredibilei îndemînări cu care puștiul controlează mingea de baschet şi preciziei cu care puştiul aruncă la coş... Desigur, unul în miniatură, ca şi vedeta care abia a împlinit doi ani.

Abia învăţase să meargă în picioare cînd a devenit interesat de baschet, după ce l-a văzut pe tatăl lui jucînd. A început pur şi simplu imitîndu-şi părintele, în urmă cu mai mult de un an. Acum “bate” mingea de baschet o oră sau două în fiecare zi.

Iniţial, părinţii au postat pe reţele de socializare cîteva imagini cu baschetbalistul de-o şchioapă, gîndind că vor împărtăşi nişte filmuleţe amuzante. Nu şi-au închipuit ca fiul lor va deveni un adevărat star, cu sute de mii de fani online.


Tată: “Desigur, nu ne-am aşteptat la asta. Sîntem impresionaţi, de vreme ce 99% dintre mesajele primite sunt de încurajare pentru fiul nostru. Ca părinţi, ne simţim inspiraţi şi încurajaţi de sprijinul oamenilor. Vom face tot posibilul să-l ajutăm să progreseze.”

Dar, spun părinţii, vor lăsa lucrurile să meargă de la sine. Dacă cel mic nu îşi va pierde interesul, îl vor încuraja să continue pe această cale.

Mamă: “Cred că interesul este cel mai bun profesor. Poate să facă ce va dori, iar noi vom fi mereu alături de el şi îl vom sprijini.”

Video găsiți aici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?