Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Două fotbaliste moldovence se află în izolare în Cipru

31 mar. 2020,, 08:15   Sport
2801 0

Fotbalistele moldovence Anastasia Toma şi Claudia Chiper se află în izolare la domiciliu în Cipru. Jucătoarele legitimate la clubul Pyrgos Limassol se antrenează individual şi speră să revină pe teren cît mai curînd.

Fetele comunică online cu staff-ul tehnic al clubului lor.

"Avem un antrenor care mereu ne scrie în grupul de pe Viber să facem exerciții, să nu ne pierdem din formă. Noi facem exerciții pentru mușchi, pentru că e foarte important să menținem masa musculară, dar pe lîngă asta mai avem și o minge cu care ne distrăm", a spus fotbalissta, Anastasia Toma.

Anastasia şi Claudia duc dorul fotbalului, dar îşi găsesc ocupaţii în timpul liber.

"Este foarte greu să realizăm că nu o să jucăm ceva timp, însă încercăm să citim, să vorbim una cu alta și să ne susținem. Privim foarte multe filme de orice fel, gătim torturi, numai că nu în fiecare zi, ca să nu punem kilograme pe noi. În schimb, am început să gătim mai mult decît găteam înainte", a spus fotbalissta, Anastasia Toma.

Anastasia Toma şi Claudia Chiper sînt piloni de bază ai echipei naţionale de fotbal feminin a Republicii Moldova, care a jucat 3 meciuri în preliminariile Campionatului European, programat iniţial pentru vara anului 2021. "Tricolorele" urmau să joace cu Spania şi Polonia în aprilie, dar partidele au fost amînate pe o perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de Covid -19.

"Pentru mine și pentru colega cu care trăiesc este un șoc! Noi ne-am atașat foarte mult de echipa națională. De fiecare dată cînd mergem acasă la echipa națională sîntem cu mult mai fericite. Acum cînd știm că nu o să jucăm atît timp la echipa națională, asta ne bate moral. E ciudat", a spus fotbalissta, Anastasia Toma.

În tricoul reprezentativei Republicii Moldova, Anastasia Toma a jucat 15 meciuri şi a marcat 2 goluri, iar Claudia Chiper a disputat 30 de partide, în care a înscris 6 goluri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?