X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Două echipe de fotbal din Moldova vor să joace un meci timp de 8 zile fără întrerupere

19 iul. 2021,, 11:30   Sport
3173 0

Olimpia și Spartac, ambele din Bălți, se pregătesc de un duel, care, spun organizatorii, ar trebui să devină cel mai lung meci de minifotbal din lume.

Partida este programată să înceapă vineri, 23 iulie, la ora 11:00, pe un teren cu suprafață artificială din sectorul BAM al orașului Bălți (fostă școală sportivă de fotbal).

Meciul se va juca în format 4 + 1, patru jucători pe teren și un portar de la fiecare echipă. Timpul petrecut pe teren și numărul de înlocuiri sînt nelimitate. Astfel, participanții se vor înlocui în permanență.

Organizatorii spun că vor asigura ca partida să nu se întrerupă timp de 8 zile la rînd. Pentru a participa la meci te poți înscrie din timp și nu este obligatoriu să fii fotbalist profesionist.

De două ori pe zi, dimineața și seara, se vor afișa rezultatele intermediare ale partidei: scor, statistici și marcatori.


De menționat că astfel de cursă fotbalistică a fost organizată în anul 2016 în orașul Tver din Rusia. Atunci a fost stabilit recordul mondial de cel mai lung meci de minifotbal, care a durat șapte zile și jumătate fără pauză. La acel maraton au participat 560 de jucători, înlocuindu-se reciproc.

Prin meciul de la Bălți, organizatorii vor ca fotbalul din Moldova să ajungă în cartea recordurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?