Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Donna Cheli promite să finalizeze duelul înainte de timp

23 ian. 2020,, 14:00   Sport
3593 0

La 15 februarie, în cadrul turneului MMA EAGLES NEXT LEVEL vom vedea un duel al divizionului feminin în care vor concura reprezentanta Republicii Moldova Donna Cheli și sportiva din Azerbaidjan Tunzala Imanly.

Donna Cheli se pregătește foarte serios pentru viitoarea luptă și intenționează să obțină o victorie rapidă și înainte de timp.

„A început un an nou și voi face tot posibilul ca să cîștig. Am încheiat anul trecut în MMA nu prea bine, dar acum mă pregătesc în componența unei echipe: atît în poziția în picioare, cît și în lupta parter. Sînt convinsă că voi învinge în prima rundă. Îi recomand concurentei Iamnly să-și ia mai mult fond de ten, îi va prinde bine”, a declarat Donna Cheli.

„Dona se pregătește intens, sînt convins că vom începe acest an cu un duel frumos și o victorie frumoasă”, a menționat directorul clubului LION FIGHT ACADEMY Octavian Orheianu.

Donna Cheli se antrenează în clubul LION FIGHT ACADEMY. Are 20 de ani. Greutatea ei constituie 52 de kg, înălțimea – 163 cm. A susținut 5 dueluri în octogonul profesional: în 3 a obținut victorie, pierzînd două lupte. Concurenta ei Tunzala Imanly este reprezentanta Azerbaidjanului. Ea are 25 de ani, fiind mai mare cu 5 ani. Greutatea – 52 kg, înălțimea – 162 cm. A susținut pe ring profesionist 4 lupte, înregistrînd 3 victorii și o înfrîngere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?