COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Donald Trump și-a găsit de lucru. Fostul președinte american va comenta meciul de box dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort

9 sep. 03:00   Sport
1075 0

Fostul preşedinte american Donald Trump a semnat un contract pentru a comenta meciul de box dintre Evander Holyfield şi Vitor Belfort, programat să aibă loc sîmbătă în Florida.

Potrivit societăţii Triller, Donald Trump Jr, fiul fostului preşedinte, se va alătura tatălui său la Hard Rock Hotel&Casino din Hollywood, situat în statul american Florida. Fostul lider de la Casa Albă va fi gazda evenimentului, iar împreună cu fiul său vor comenta lupta dintre fost campion mondial la categoria grea, Evander Holyfield, în vîrstă de 58 ani, şi luptătorul brazilian de arte marţiale mixte, Vitor Belfort, în vîrstă de 44 ani.

Evander Holyfield revine cu această ocazie în ring după mai bine de zece ani. El a boxat ultima dată în mai 2011, cînd l-a învins prin KO tehnic pe danezul Brian Nielsen.

„Iubesc marii luptători şi marile lupte. Aştept cu nerăbdare să vă văd sîmbătă seara şi să vă împărtăşesc gîndurile în ring. Nu doriţi să rataţi acest eveniment special”, a transmis Donald Trump.

În vîrstă de 75 ani, Trump a găzduit multe meciuri de box în anii ‘80 şi ‘90, care s-au desfășurat la cazinourile sale din orașul Atlantic City, parte a statului american New Jersey.


Evander Holyfield îl va înlocui la meciul de sîmbătă pe un alt star al boxului american, Oscar De La Hoya, în vîrstă de 48 ani, fost campion al lumii la şase categorii diferite de greutate, care a fost nevoit să renunțe la luptă după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi a fost spitalizat.

Această gală a fost programată în Florida, după ce responsabilii boxului din California, unde urma să aibă loc iniţial, nu au autorizat desfăşurarea evenimentului în acest stat.

Potrivit platformei Deadline, meciul comentat de Donald Trump va coincide cu împlinirea a 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie și este recunoscut ca o luptă profesionistă, nu ca o demonstrație.

După meciul cu Vitor Belfort, programat să dureze opt reprize a cîte două minute, Evander Holyfield l-ar putea înfrunta pe marele său rival american, Mike Tyson, în vîrstă de 55 ani, care a revenit în ring în noiembrie 2020, cînd a terminat la egalitate cu Roy Jones Jr, unicul boxer din istorie care și-a început cariera în categoria semimijlocie, ajungînd pînă în categoria grea și cîștigînd titluri mondiale în 4 categorii diferite.

Evenimentul sportiv mai include și meciuri de box între campionii retrași ai UFC, Anderson Silva și Tito Ortiz.

Remarcînd că evenimentul este numit „Fără restricții”, jurnaliștii de la Deadline susțin că Trump „va face un comentariu de box nefiltrat”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X