COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7924

Doi sportivi moldoveni vor debuta în boxul profesionist pe 27 februarie

8 feb. 2019,, 09:17   Sport
1851 0

Maxim Răilean şi Igor Moşneguţa sînt primii sportivi din ţara noastră, care au primit licența de boxer profesionist de la Federația de Box din Moldova şi pe data de 27 februarie, în or. Harkiv (Ucraina), ei vor debuta în boxul profesionist, relatează Noi.md.

De remarcat faptul că Maxim Răilean și Igor Moşneguţa, după ce au primit licențele de boxeri profesionişti de la Federația de Box din Moldova, au semnat contracte cu Compania promoțională IBC Promotions, care a primit anterior prima licență de promoter al Federației de Box din Moldova în țara noastră.

Acest document îi dă dreptul de a organiza competiții sportive de box sub jurisdicția Federației de Box din Moldova, în limitele teritoriale ale republicii, cu respectarea obligatorie a prevederilor legislației în vigoare și a normelor stabilite de Federația de Box din Moldova privind boxul profesionist.

Este cunoscut faptul că Federația de Box din Moldova este singura structură din țara noastră, autorizată să administreze boxul ca sport. Departamentul Profesional de Box este responsabil de organizarea și dezvoltarea boxului profesionist în Moldova, are inclusiv, printre altele, autoritatea de a emite licențe pentru boxeri, cluburi, promotori, supervizori, arbitri și referee.

Scopul principal al Companiei IBC Promotions este de a promova boxeri talentați atît în Republica Moldova, cît și în străinătate, de a educa campioni mondiali pentru cele mai prestigioase versiuni ale boxului.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X