Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1124

Doi sportivi din Cimişlia au fost premiaţi de autorităţile raionului

18 iul. 23:30   Sport
1784 0

Consiliul raional Cimișlia a organizat în această săptămînă un eveniment festiv, dedicat luptătorilor de stil liber, Ion Demian, originar din satul Sagaidac, care a cîștigat titlul de campion european la lupte libere U-20, categoria 92 kg (campionatul s-a desfășurat în orașul Roma, Italia), și Lilian Balan, originar din orașul Cimișlia, vicecampion european la lupte libere U-23, categoria 86 kg (competiția a avut loc în orașul Plovdiv, Bulgaria), transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Sportivii au fost distinși de către administrația raionului cu diplome şi cadouri băneşti, „în semn de apreciere a performanțelor înalte obținute la competițiile naționale și internaționale, devotament, spirit civic în promovarea valorilor sportului de performanță și a imaginii Republicii Moldova la nivel internațional”.

„Victoria în campionat este un rezultat excepțional, prestigios și meritat de voi. Fiecare rezultat obținut este o stea care marchează raionul nostru. Vă apreciez pentru munca, efortul și profesionalismul dvs., vă doresc să vă mențineți cît mai mult pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere al campionatelor europene și mondiale, precum și celui olimpic”, a menționat Mihail Olărescu, președintele raionului Cimișlia.

„Susținerea de acasă, de la baştină, este cea mai importantă pentru a înregistra rezultate remarcabile”, au declarat la rîndul lor tinerii sportivi.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав