X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1669

Doi fani englezi veniți la Cupa Mondială au ajuns din întîmplare la palatul unui șeic

22 noi. 2022,, 20:00   Sport
1487 0

Doi fani englezi aflați în Qatar pentru Cupa Mondială 2022 au povestit cum au ajuns fără să vrea în palatul unui șeic, în timp ce căutau un loc de unde să-și cumpere bere.

Cei doi au povestit că pentru ei, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci cînd au început să exploreze străzile, la scurt timp după aterizarea în Doha, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

„Practic, eram la o vînătoare de beri și am ajuns la un palat mare, am văzut maimuțe și păsări exotice”, spune unul din fani.

Din povestea devenită rivală rezultă că cei doi fani englezi nu au ajuns chiar întîmplător la palat, ci au fost conduși acolo de unul din fiii șeicului, care i-ar fi întîlnit pe stradă și a vrut să fie amabil cu ei, din cîte se pare.

Pentru că mulți au pus la îndoială povestea celor doi fani, unul din ei a făcut publică o filmare cu el jucîndu-se cu un pui de leu, în spatele zidurilor palatului.


Cei doi n-au spus dacă, pînă la urmă și-au atins scopul și au găsit bere, dar s-au distrat de minune, spre deosebire de fanii care au participat la primul meci al turneului care au fost revoltați de lipsa de băuturi răcoritoare de pe stadionul Al Bayt din Qatar și au început să strige „vrem bere, vrem bere!”, potrivit Fox Sports.

Oficialii din Qatar au anunțat că vor interzice vînzarea de alcool pe stadioanele Cupei Mondiale cu două zile înainte de începerea turneului.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий