X 

Dodon: Accesul pe stadionul "Dinamo" va rămîne gratuit

3 feb. 2020,, 17:30   Sport
2875 0

Accesul pe stadionul "Dinamo" din Chișinău va rămîne gratuit pentru sportivii amatori și pentru copii.

Declarația a fost făcută de președintele Moldovei, Igor Dodon, transmite Noi.md.

Pe pagina sa de socializare el a scris că, fiind adeptul unui mod sănătos de viață și practicînd sportul, el nu a putut lăsa fără răspuns zecile de mesaje primite zilele acestea de la sportivii amatori, în care se menționa faptul că la Stadionul Dinamo din capitală a început să fie percepută o taxe pentru intrarea și practicarea sportului.

”Am discutat deja cu responsabili din Guvern, iar printre soluțiile la care am ajuns este și accesul liber și antrenamente gratuite pe teritoriul stadionului pentru sportivii amatori și pentru copii”, a menționat șeful statului.

El s-a adresat, de asemenea, Primăriei municipiului Chișinău să identifice soluții pentru îmbunătățirea infrastructurii stadionului „Dinamo”, dar și pentru amenajarea/instalarea cît mai multor zone și terenuri sportive în oraș accesibile pentru toate categoriile de populație.


”Sportul este baza dezvoltării durabile și sănătoase a oricărei societăți. Vă promit că și pe viitor voi promova și proteja inițiativele de dezvoltarea a sportului în țara noastră”, a declarat peședintele Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?