X 
Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 904

Dmitry Bivol a vorbit despre planurile sale de viitor

17 mai. 11:00   Sport
1749

Boxerul rus de origine moldovenească, Dmitry Bivol, a dezvăluit planurile sale de viitor și a povestit despre visul său de a deveni campion mondial absolut.

Cuvintele sale sînt transmise de Матч ТВ.

"În general, o prioritate pentru mine este să cîștig următoarele titluri, visul meu este să devin campion mondial absolut", a spus sportivul. El a spus că va lucra asupra tehnicii pentru a corecta greșelile făcute în lupte. Bivol a adăugat că a întrerupt temporar antrenamentul și așteaptă decizia mexicanului Saul Alvarez cu privire la revanșă.

Lupta între Bivol și Alvarez a avut loc la Las Vegas (SUA) pe stadionul T-Mobile Arena în noaptea de duminică, 8 mai. Sportivul rus a cîștigat prin decizia unanimă a judecătorilor și a apărat titlul de campion mondial după versiunea Asociației Mondiale de box (WBA) la categoria ușoară de greutate. După aceea, Alvarez și-a anunțat dorința de a organiza un meci-revanșă. Bivol a acceptat.

Pentru Bivol, în vîrstă de 31 de ani, această victorie a fost a 20-a în cariera sa. Pe ringul profesionist nu a avut nici o înfrîngere.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав